ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΚερδίστε 3 Μήνες Δωρεάν
Τεχνική Υποστήριξη


ΚΑΙ
ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση εργασιών για την πιστοποίηση του ανελκυστήρα σας.

**οι προσφορές ισχύουν για κάθε νέο πακέτο μηνιαίας συντήρησης


τεχνική υποστήριξη

εκτίμηση εργασιών


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


  • info@andronakis.gr
  • +30 3210 489080
  • +30 2310 473543

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Πιστοποιητικό ασφαλούς λειτουργίας

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΦΕΚ 2604/Β/2008) κάθε ανελκυστήρας, υποχρεούται να διαθέτει πιστοποιητικό το οποίο εξακριβώνει την ασφαλή και ποιοτική λειτουργία του, βάσει των ευρωπαϊκών κανονισμών για τον εκσυγχρονισμό των ανελκυστήρων.

Η εταιρία ΑΝΔΡΟΝΑΚΗΣ Α.Ε. σε συνεργασία με τον πλέον αξιόπιστο φορέα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS, πραγματοποιεί αρχικούς και περιοδικούς ελέγχους για κάθε τύπο ανελκυστήρα, με σκοπό την πιστοποίηση και νομιμοποίηση αυτών.
Η επιθεώρηση και πιστοποίηση του ανελκυστήρα, εξασφαλίζει την ασφάλεια της καθημερινής μας μετακίνησης. Οι διατάξεις ασφαλείας για την προστασία του επιβάτη και του συντηρητή θεσμοθετήθηκαν για την αποφυγή ατυχημάτων και βλαβών του ανελκυστήρα. Για αυτό το λόγο η πιστοποίηση του ανελκυστήρα, είναι ευθύνη του καθενός μας και έχει καταστεί υποχρεωτική από το 2008 στην Ελλάδα μετά από εντολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με χρηματικά πρόστιμα για αυτούς που δεν την συμμορφώνονται.

Η διαδικασία της πιστοποίησης του ανελκυστήρα έχει ως εξής:

1. Επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης.
2. Έλεγχος του ανελκυστήρα, παρουσία εξειδικευμένου τεχνικού μας.
3. Ο φορέας θα καταγράψει τα σημεία του ανελκυστήρα που δεν συμμορφώνονται βάσει των κανονισμών και θα τα γνωστοποιήσει στον αδειούχο συντηρητή και στον ενδιαφερόμενο μέσω μιας έκθεσης ελέγχου.
4. Ο αδειούχος συντηρητής εκδίδει προσφορά βάσει της έκθεσης ελέγχου για την αποκατάσταση των παρατηρήσεων.
5. Μετά το πέρας της επισκευής, πραγματοποιείται επανέλεγχος από το φορέα, για την διαπίστωση της ομαλής λειτουργίας και της ασφάλειας του ανελκυστήρα.
6. Τέλος εκδίδεται το πιστοποιητικό ασφαλούς λειτουργίας, το οποίο η εταιρία μας το καταχωρεί στον αρμόδιο Δήμο χωρίς χρέωση.

Ισχύς Πιστοποίησης

• Κτίρια κατοικιών: 6 χρόνια για ανελκυστήρες 6 στάσεων & 5 χρόνια για πάνω από 6 στάσεις.
• Κτίρια επαγγελματικής χρήσης: 4 χρόνια για ανελκυστήρα έως 6 στάσεις, 3 χρόνια για ανελκυστήρες πάνω από έξι 6 στάσεις και ξενοδοχεία με λιγότερες από 200 κλίνες.
• Δημόσια κτίρια: 1 χρόνο για ανελκυστήρες σε νοσοκομείο, parking, ξενοδοχεία με περισσότερες από 220 κλίνες, χώρους προσπέλασης από ευρύ κοινό.
• Ανυψωτικά μηχανήματα: από 12 έως 60 μήνες ανάλογα με την κατηγορία του μηχανήματος.
• Κυλιόμενες κλίμακες και κυλιόμενοι διάδρομοι: 1 χρόνο.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία μας.ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ


ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Συστήματα αυτοματισμών με χρήση PLC, παντός τύπου εγκαταστάσεις και ειδικές εφαρμογές, μεταλλικές κατασκευές για την κατασκευή φρεατίων.

Εξυπηρέτηση

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία επισκευής με πλήρη εξοπλισμό εργαλείων και οχημάτων.

Ασφάλεια

Σκοπός μας είναι η απόλυτη ασφάλεια στη λειτουργία των εγκαταστάσεών μας, με ολοκληρωμένο service και με την εφαρμογή της πιο σύγχρονης τεχνολογίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 489080 ή συμπληρώστε τη φόρμα


Θέμα

Μήνυμα

Τηλέφωνο

Email